دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

نامه هشدار صدها کهنه‌سرباز شاباک به نتانیاهو و گالانت

صدها کهنه‌سرباز شاباک طی نامه‌ای به نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره تبعات تداوم روند تصویب لایحه موسوم به «اصلاحات قضایی» برای امنیت این رژیم هشدار دادند. لایحه‌ای که مخالفان آن را «کودتای قضایی» می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تشدید اعتراضات در صفوف ارتش رژیم صهیونیستی، ۸۰۰ نفر از کهنه‌سربازان سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» در نامه‌ای خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «یوآف گالانت» وزیر جنگ هشدار دادند که در صورت ادامه روند تصویب «اصلاحات قضایی» کهبه اعتقاد آنها، استقلال سیستم قضایی را محدود می‌کند، یک خطر واقعی و آشکار که مستقیماً بر امنیت «اسرائیل» اثر خواهد گذاشت، آن را تهدید می‌کند.

 

رسانه‌های صهیونیستی با انتشار این خبر نوشتند که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در نشستی اضطراری با ژنرال «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش و مقامات ارشد نظامی به بررسی آسیب‌ رسیدن به کارایی و توانایی ارتش «اسرائیل» پس از تهدید نیروهای ذخیره در یگان‌های مختلف ارتش مبنی بر توقف خدمت به دلیل اصلاحات قضایی پرداخت.

 

این در حالی است که رهبران اعتراضات شدید علیه کابینه نتانیاهو، اعلام کرده‌اند که در حال آماده‌شدن برای متقاعد کردن بیش از ۲۰ هزار نیروی ذخیره دیگر برای پیوستن به اعتراضات در روز چهارشنبه آینده (۱۹ جولای) و تمرد از خدمت هستند.

 

همزمان با اوج گرفتن اعتراضات در فلسطین اشغالی علیه کابینه راستگرای بنیامین نتانیاهو و لایحه جنجالی موسوم به «اصلاحات قضایی» که مخالفان آن را «کودتای قضایی» توصیف می‌کنند، رژیم صهیونیستی شاهد تمرد و طغیان نظامیان ارتش خود است که شکل فزاینده‌ای به خود گرفته است.

 

تاکنون صدها نفر از نیروهای ذخیره یگان عملیات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی، صدها سرباز ذخیره رژیم صهیونیستی در بخش سایبری تهاجمی، صدها نیروی ذخیره در یگان تکاوری فوق ویژه نیروی دریایی این رژیم (شایِتِت ۱۳)، صدها خلبان ذخیره نیروی هوایی ، صدها افسر نیروی هوایی و ... به صف معترضان کابینه نتانیاهو پیوسته‌اند.

 

این گسترش روزافزون دامنه تمرد در ارتش رژم صهیونیستی، نگرانی شدید یوآف گالانت، را به همراه داشت و وی چندی پیش گفت: «ما ارتش دیگری نداریم و تمرد از خدمت نیروهای ذخیره به ارتش اسرائیل و امنیت ما آسیب می‌رساند».

 

به همین دلیل، نهادهای نظامی و امنیتی رژیم اسرائیل به شدت نگران این مسئله هستند که قابلیت‌ها و توانایی عملیاتی ارتش صهیونیستی تحت تأثیر تمرد تعدادی از خلبان‌های نیروی هوایی قرار گیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار